Газ, російські найманці у Венесуелі, Alyona Alyona у Порошенка, одяг Кардашянів

Уряд оголосив про повернення до знижених норм споживання газу для тих, у кого немає лічильників. Нафтогаз зобов’язали встановити газові лічильники для тих споживачів, у кого їх досі немає. Пояснюємо, скільки та за який обсяг споживачі мають тепер платити за газ та чи встановити лічильник газу дійсно економніше. Новий мирний план щодо вирішення конфлікту на Донбасі. […]

Підписатись на новини "Української призми"

 

Уряд оголосив про повернення до знижених норм споживання газу для тих, у кого немає лічильників. Нафтогаз зобов’язали встановити газові лічильники для тих споживачів, у кого їх досі немає. Пояснюємо, скільки та за який обсяг споживачі мають тепер платити за газ та чи встановити лічильник газу дійсно економніше.

Новий мирний план щодо вирішення конфлікту на Донбасі. З заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій обговорюємо, наскільки запропоновані кроки можна реалізувати в українських реаліях.

Венесуельська криза. Пояснюємо, що може бути далі з країною, в якій два президенти та при чому тут Росія?

Соцмережі обговорюють появу реперки Alyona Alyona на конференції Порошенка. То чи справді випадково вона там опинилася? Модно і не екологічно.

Чому одяг сім’ї Кардаш’янів шкодить довкіллю і які цьому є альтернативи.

Джерело: “Громадське телебачення”