Політологи Олександра Решмеділова та Геннадій Максак в ефірі програми 44 хвилини

Політологи Олександра Решмеділова та Геннадій Максак в ефірі програми 44 хвилини 4 каналу обговорили наступні теми: Колегія суддів Оболонського районного суду столиці визнала Віктора Януковича винним у державній зраді та в посібництві веденню агресивної війни. Резолюцію про загострення становища в Керченській протоці ухвалила Парламентська асамблея Ради Європи. За – проголосувало 103 депутати, проти – 3, […]

Підписатись на новини "Української призми"

Політологи Олександра Решмеділова та Геннадій Максак в ефірі програми 44 хвилини 4 каналу обговорили наступні теми:
Колегія суддів Оболонського районного суду столиці визнала Віктора Януковича винним у державній зраді та в посібництві веденню агресивної війни.
Резолюцію про загострення становища в Керченській протоці ухвалила Парламентська асамблея Ради Європи. За – проголосувало 103 депутати, проти – 3, утрималося – шістнадцятеро.
Росія, має три варіанти дій у 2019 році, щоб повернути Україну в свою орбіту. Від впливу на президентських і парламентських виборах до відкритої військової агресії.
Україна увійшла у першу трійку за кількістю скарг проти неї в Європейському суді з прав людини. Про це сьогодні повідомив секретар ЄСПЛ Родерік Лідделл під час прес-конференції у Страсбурзі.