Три потужні генератори передали Чернігову

Енергія для незламного Чернігова

Підписатись на новини "Української призми"

Три потужні генератори на 50 кВт кожен тепер будуть давати енергію Чернігівській обласній лікарні, поки мужні комунальники відновлюють міські мережі! Російські авіа та ракетні бомбардування та невпинні обстріли Чернігова протягом майже 40 днів на 70% зруйнували інфраструктуру міста, підтвердив міський голова Владислав Атрошенко. Але Чернігів вистояв! І відновлює сили. А ми допоможемо. 

У цих генераторів – своя історія. Це історія справжнього партнерства і підтримки. І історія нашого найшвидшого проекту. Наші надійні партнери з Міжнародний фонд “Відродження” відгукнулися на перше ж прохання про допомогу Чернігову. Від першої розмови, до заявки і виділення коштів – три дні, і це були вихідні (десь ще існує таке слово) (хто має досвід проєктного менеджменту, той розуміє)! Ми миттєво купили генератори й ЗСУ вже були готові їх супроводжувати до Чернігова – під нескінченними обстрілами. Але… вночі  рашисти підірвали міст через Десну – дорогу життя для Чернігова. Ризикувати таким важливим вантажем військові  не могли… І от генератори на місці – будуть давати енергію і рятувати життя чернігівців!

Крім того, за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” ми також придбали паливо для генераторів, а хірурги обласної лікарні отримали потужні налобні ліхтарики.