АНОНС. Регіональний семінар “Східне Партнерство: не прогавити можливості”

Регіональний семінар  “Східне Партнерство: не прогавити можливості” Коли: 9 жовтня 2018 року Де: м. Чернівці Політика Східного партнерства ЄС – це не тільки про стосунки на найвищому державному рівні, але й про розвиток громадянського суспільства та широкі можливості для співпраці. Як максимально ефективно скористатися цими можливостями, запрошуємо з’ясувати  під час регіонального семінару у Чернівцях! Що […]

Підписатись на новини "Української призми"

 

Регіональний семінар  “Східне Партнерство: не прогавити можливості”

Коли: 9 жовтня 2018 року

Де: м. Чернівці

Політика Східного партнерства ЄС – це не тільки про стосунки на найвищому державному рівні, але й про розвиток громадянського суспільства та широкі можливості для співпраці. Як максимально ефективно скористатися цими можливостями, запрошуємо з’ясувати  під час регіонального семінару у Чернівцях!

Що таке Східне партнерство? Що об’єднує Україну та Азербайджан, Білорусь, Вірменію, Грузію, Молдову? Де шукати партнерів та ресурси для своїх проектів – в Україні, СхП та ЄС? Експерти дадуть відповідь на всі ці питання, а також розкажуть про:

  • двосторонній та багатосторонній формати співпраці
  • політичний діалог та безпеку
  • економіку та транспорт
  • стосунки з сусідами: Україна-Молдова та Україна-Румунія
  • контакти між людьми та гуманітарну співпрацю
  • можливості та умови членства в  Українській національній платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства

Для кого: для представників громадських організацій, органів влади та місцевого самоврядування, студентів-старшокурсників з Чернівецької, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Хмельницької областей.

Реєстрація: http://bit.ly/ThinkBridge

Кінцевий термін подання заявок: 15 вересня 2018  року.

Відбір учасників проводить комісія з представників Ради зовнішньої політики “Українська призма”, Міжнародного фонду “Відродження”, Проекту “Громадська синергія”.

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 20 вересня 2018 року.

Кава-паузи, обід та всі навчальні матеріали забезпечуються організаторами.

Учасникам з інших міст покриваються витрати на проїзд та проживання (1 ніч).

Організатори:

Рада зовнішньої політики “Українська призма”

Місцевий партнер: Громадська організація “Квадрівіум”

Контактна особа:  Ольга Чижова, менеджер проекту, директор з комунікацій, Рада зовнішньої політики “Українська призма”, +38 093 57 88 405, chyzhova@prismua.org

Семінар підготовлений у рамках проекту «Мости Східного партнерства», що виконується  Радою зовнішньої політики «Українська призма» за фінансової підтримки Європейського Союзу  та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП). Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково  відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження»