2018 International Neighbourhood Symposium (INS)

19-24 червня

Одеса, Україна

Управління змінами в регіонах, сусідніх з Європою

Підписатись на новини "Української призми"

19-24 червня 2018 р. в Одесі відбудеться VIII Міжнародний симпозіум сусідства (INS). Тема симпозіуму на 2018 рік – “Управління змінами в регіонах, сусідніх з Європою”. Він буде організований Центром міжнародних та європейських студій (CIES) у партнерстві з Радою   зовнішньої політики “Українська Призма”, UA: Ukraine Analytica та Quadrivium.

 

Подати заявку

NS має на меті  сприяти подальшому співробітництву та взаєморозумінню в  Європі та сусідніх регіонах шляхом створення форуму для навчання та діалогу в багатокультурному та міждисциплінарному середовищі.

Східне сусідство, Південне Середземномор’я та Південно-Східна Європа – сусіди Європейського Союзу, його держав-членів та Туреччини. Хоча кожен регіон відрізняється  історичними, політичними, соціальними, культурними та економічними характеристиками; їх близькість передбачає синергію в багатьох секторах, таких як енергетика, сталий розвиток та міграція, а також інших сферах,  як ідентичність, культура та демократія.

Мета

Міжнародний симпозіум з питань сусідства 2018 року має на меті обговорити, оцінити та зрозуміти нещодавні політичні та безпекові зміни в трьох регіонах та у всьому світі, приділяючи особливу увагу ролі Європейського Союзу та НАТО.

Учасники

Молоді спеціалісти та аспіранти переважно з країн Чорноморського регіону; Центральної  Європи; Південно-Східної Європи; Середземного моря; Близького Сходу; Центральної Азії; інших країн-членів ЄС і Сполучених Штатів – цільова група симпозіуму. Заявники, які зацікавлені у міжнародних відносинах,  політиці, журналістиці, громадянському суспільстві та бізнесі, запрошуються подати заявку. Цільова вікова група у віці 22-35 років (народжені між 1983 та 1996 роками).

Подати заявку